Ik ben Femke, begonnen als vertaalster en liefhebster van de Franse en Engelse taal én (eet)cultuur, met een jarenlange liefde voor koken. Goed en lekker eten, daar was ik van ’s morgens tot ’s avonds mee bezig.

Na het vertalen van vele recepten, kookboeken en restaurantmenu’s, heb ik in 2017 dan toch de sprong in het diepe gewaagd en een professionele koksopleiding gevolgd. Daar werd mijn grote passie een ware obsessie: patisserie!

Nadat ik een jaar lang met veel liefde (en heel veel uren in de keuken) mijn eigen nougat, fudge en macarons maakte en verkocht in de webshop en op markten, bleek mijn eigen accu hier niet tegen bestand.

Na een paar maanden van rust, bezinning en veel brainstormen, ging de hele formule op de schop. Met trots presenteer ik nu een prachtige nieuwe selectie van de lekkerste handgemaakte bonbons. Stuk voor stuk met de hand bereid van alleen de allerbeste ingrediënten. Met wisselende smaken en altijd in een fijne mix van pure, witte en melkchocolade.

Maar dat is nog niet alles. Een na jaren weer opgepakte hobby is de afgelopen maanden uitgegroeid tot een nieuwe passie: handgemaakte armbanden, kettingen, enkelbandjes, oorbellen en key chains. In zilver, goud en roségoudkleurig designer quality metaal, wat betekent dat het extra lang mooi blijft, maar toch betaalbaar is voor iedereen die graag een beetje wil afwisselen in sieraden! Uitgevoerd in de leukste trendy kleurtjes, met bedeltjes, macramé, zomerse schelpjes, hangertjes, strass en nog veel meer.

Ik word hier zelf ontzettend vrolijk van, en heb een onweerstaanbare combinatie bedacht van bonbons & sieraden, verpakt in één mooi doosje. Fantastisch om cadeau te geven tijdens een verjaardag, als bedankje of gewoon zomaar om iemand blij te maken. Of om jezelf even te vertroetelen omdat je het verdiend hebt!

Enjoy!

Liefs Fem